Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
27 oktober 2021

Ecare is trotse sponsor van de Special Olympics

Nieuws

Top Ambassadeur Teun verovert harten bij ons op de werkvloer

Zie hem daar trots staan - topambassadeur Teun - omringd door allemaal vrouwen. Stuk voor stuk hangen ze aan zijn lippen als hij vertelt over zijn plannen voor de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Tijdens de trainingen heeft Teun ontdekt dat het verspringen hem goed afgaat. Ook het speerwerpen zorgt voor de nodige twinkeling in zijn ogen. Het moge duidelijk zijn waar Teun zijn zinnen op heeft gezet voor de Nationale Spelen. En dat markeert exact waarom Ecare de handtekening heeft geplaatst onder het sponsorcontract. β€˜Ons motto is, doe waar je goed in bent, vertelt een trotse Aniek Fikken, directeur van Ecare. β€˜We staan te popelen om alle sporters volgend jaar te komen aanmoedigen en zijn natuurlijk trotse buur van het Special Olympics dorp.

Teun: Sport- en natuurheld

Met veel plezier werd de handtekeningenreeks vervolmaakt. De derde helft stond in het teken van Special Olympics taart en een goed gesprek. Naast dat Teun een echte sportheld is, is hij ook groot liefhebber van de natuur. Elke dag gaat hij het bos in om vuil op te ruimen van anderen. Sinds de herfstvakantie heeft Teun een fantastische grijper waarmee hij nog meer vuil kan ophalen. Teun geniet dan ook volop van de complimenten van omstanders die zijn dagelijkse actie waarderen. Logisch dat- met zoveel zorg en liefde voor de natuur - topambassadeur Teun alle harten heeft gestolen op de werkvloer.

Special Olympics National Spelen 2022

In 2022 komt de Special Olympics Nationale Spelen naar Twente. Van 10 tot en met 12 juni wordt dit sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd. In de Twentse gemeenten worden 25 sporttoernooien georganiseerd en worden er verschillende sporten uitgeoefend. Ecare is trots dat we hier een steentje aan mogen bijdragen.