Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
17 oktober 2022

Stichting de Schakel kiest voor PUUR.

Nieuws

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je bij ons terecht. Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community Care die per 1 januari 2023 met ons ECD PUUR. gaan werken.PUUR voor de gehandicaptenzorg
Ecare ECD voor GHZ

Zo gelijkwaardig mogelijk leven

Stichting de Schakel is een woon- en dagbestedingslocatie van ‘t Brouwershuis waar mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking samen wonen met mensen zonder beperking. Het streven is om zo gelijkwaardig mogelijk te leven vanuit een christelijke levensbeschouwing.


Het Day-Kaffee wordt gerund door mensen met en zonder beperking. Ook kunnen thuiswonende mensen met een verstandelijke beperking komen werken in de horeca of in het VVV-kantoor. Deze mooie organisatie was op zoek naar een digitaal dossier dat hen op de woon- en dagbestedingslocatie kan ondersteunen en heeft dat gevonden in ons ECD PUUR.

E-learning en training

De komende weken richten we samen de software in en ontdekken de medewerkers van Stichting de Schakel via e-learning modules en een training op locatie hoe te werken met PUUR.


Heel veel succes en plezier Stichting de Schakel. En welkom bij de club!

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de gehandicaptenzorg.

Klik zelf door ons ECD in deze interactieve demo
arrow-whitepaper
Clickable demo gehandicaptenzorg 2