Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
6 maart 2023

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

Nieuws

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR.


De zorgprofessionals bieden dag en nacht zorghulp aan cliënten met dementie maar ook aan chronisch zieken en andere hulpbehoevende cliënten tot en met hun laatste levensfase.

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor PUUR

Compleet, eenvoudig en professioneel

Stichting Hulp bij Zorg heeft haar oog laten vallen op PUUR. vanwege de compleetheid, professionaliteit en de eenvoud. Tot nu toe werkten de professionals met papieren dossiers. Maar om de kwaliteit van de dossiers naar een hoger plan te tillen en de administratieve lasten te verminderen voor de zorgprofessionals, kiest de organisatie ervoor om voortaan te gaan werken met een Elektronisch Cliëntdossier.


Rapportages worden op professionele wijze opgebouwd en toegevoegd aan het dossier van de cliënt. Tevens kan informatie over cliënten efficiënt en veilig worden uitgewisseld met collega's maar ook met externe professionals zoals de huisarts. Bovendien vindt de financiële en administratieve afhandeling van de geleverde zorg en gewerkte uren via PUUR. snel, eenvoudig en correct plaats.


Welkom bij de club Stichting Hulp bij Zorg!