Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
18 juli 2022

Vestra Zorg Residentie gaat werken met PUUR.

Nieuws

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons zorgdossier. Dit keer zijn het de zorgprofessionals van Vestra Zorg en Fellow Homes die met ons ECD PUUR. gaan werken.

Vestra koffiepauze bewoner
Vestra zorgmoment

Fellow Homes levert Fellows, ofwel zorgprofessionals, voor ouderen en mindervaliden waar en wanneer dat nodig is. Door ervaring in de zorgsector zijn zij in staat om snel, passende zorg te bieden zonder dat het ten koste gaat van de zorgkwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van dé passende zorgprofessional welke is afgestemd met de zorgvrager voor korte of lange termijn.


Nathalie van der Burg | Business Development Manager-Care bij Fellow Homes

“Wij, bij Vestra Zorg en Fellow Homes, zijn vernieuwend in onze persoonlijke werkwijze en de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten. In Ecare vonden we een partner die een vergelijkbare persoonlijke aanpak in dienstverlening heeft en het vermogen om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen. De snelheid waarmee we kunnen gaan implementeren en de flexibiliteit van de medewerkers van Ecare, gaven uiteindelijk de doorslag om te kiezen voor PUUR.”

Welkom bij de club!

Fellow Homes richt zich naast kleinschalige ouderenzorg, met een focus op dementie ook op GGZ problematiek. In de nabije toekomst gaan ze ook meerdere grotere locaties met unieke verblijven voor respijt- en revalidatiezorg aanbieden. Ons zorgdossier PUUR. wordt vanaf 1 oktober ingezet bij de nieuw te openen zorglocatie Vestra Zorgresidentie in Zutphen, met de intentie om in de nabije toekomst ook op de andere zorglocaties over te stappen naar PUUR.


Welkom bij de club Vestra Zorg & Fellows Homes! Wij hebben er zin in.

Vestra Zorg Residentie

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de verpleeghuiszorg.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Interactieve demo PUUR voor de woonzorg