Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Digitale werkplek voor de zorg

Wij creëren dé kant-en-klare digitale werkplek voor jou, afgestemd op jouw dagelijkse werk. Of je nu met je tablet de wijk in gaat, met je laptop op de groep staat of op kantoor de administratie verzorgt. Plein is er voor jou.

Plein communiceren

Plein houdt je op de hoogte

Start je werkdag fris en fruitig, open met Plein. Je klapt je laptop of tablet open en daar lees je meteen het laatste nieuws vanuit jouw organisatie. Nieuwe collega's, nieuwe trainingen op het programma? Met Plein ben je meteen helemaal up-to-date!

Toegang tot al jouw programma's en documenten

Met Plein open je veilig en snel alle programma's die jij nodig hebt op een werkdag. Ook je online documenten vind je eenvoudig met de zoekfunctie.

Als zorgverlener ga je dus heel gemakkelijk van je verlofaanvraag naar je salarisstrook naar je mail en bijvoorbeeld ook naar het ECD. Werk je op de administratie dan schakel je eenvoudig tussen je declaratie, je online documenten, het financiële systeem, etc.

Plein maakt communiceren weer veilig en eenvoudig

Op Plein communiceer je veilig en eenvoudig met al je collega's. Dat kan één op één, maar natuurlijk ook binnen een groep, bijvoorbeeld jouw team of juist met een ander team.

Met de handige zoekfunctie in Plein vind je heel eenvoudig collega's met een bijzondere expertise, bijvoorbeeld wondzorg, dementie, gedrag.

Stel je vragen, deel je kennis en praat met elkaar over dat wat jullie verbindt.

Pleinonline

Echt maar één keer inloggen met Plein

Herken jij dat nou ook: wil je lekker aan het werk, moet je eerst 4x inloggen voordat je alle programma's die je nodig hebt, hebt opgestart! En, dan hebben we het nog niet eens over het 'ik ben mijn wachtwoord vergeten' euvel. Plein maakt hier voorgoed een einde aan. Je gaat hier na 1x inloggen veilig van het ECD, naar je verlofaanvraag, naar medicatie-app zonder opnieuw in te loggen. Hoe fijn!