Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

PUUR. voor dagbesteding

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel binnen de gehandicapten– en ouderenzorg. Om de planning, registratie en administratie te vereenvoudigen, hebben we PUUR. voor dagbesteding ontwikkeld.

Dagbesteding 4

Waarom is de registratie van dagbesteding in PUUR. zo gebruiksvriendelijk?

Met PUUR. voor dagbesteding plant en registreert de zorgverlener de dagbesteding heel eenvoudig zelf. Handig, want als zorgverlener weet je als de beste welke deelnemer wanneer komt. Zo voorkom je onnodige communicatie en afstemming met administratie. Daarnaast hebben we de planning ingericht aan de hand van het principe “planning = realisatie, tenzij”. Klinkt een beetje ingewikkeld maar in de praktijk scheelt dit tijd, omdat je alleen maar afwijkingen op de planning vast hoeft te leggen.

Elver dagbesteding brood bakken
Dagbesteding wol

Waar helpt PUUR. voor dagbesteding je bij?

De beschikbaarheid van de dagbestedingsgroepen leg je makkelijk vast, waarna je eenvoudig de planning op de juiste tijdvakken maakt. De software toont hoe vaak een deelnemer aan dagbesteding mag deelnemen volgens de indicatie en geeft een signaal als de indicatie niet geldig is. Zo voorkom je dat cliënten zonder (juiste) indicatie deelnemen aan een bepaalde dagbesteding. De overzichten bieden zorgteams inzicht in welke cliënt deelneemt aan wat voor dagbesteding, waar en wanneer.

Hoe kan ik PUUR. gaan gebruiken?

De inrichting van onze software voor dagbesteding is eenmalig. Daarna maken zorgprofessionals hun planning eenvoudig: voor eenmalige en periodieke afspraken op de groepen. Dit werkt net zo makkelijk als het plannen van een eenmalige of terugkerende afspraak in je agenda. Ook de aanwezigheidsregistratie wijst zich vanzelf. Mocht een cliënt afwezig zijn, dan meld je hem voor die specifieke afspraak eenvoudig af.

Dagbesteding huisdier
Dagbesteding bij Elver is nuttig en leuk

En hoe bevalt het in de praktijk?

Begeleiders van Elver zijn als eerste van start gegaan met PUUR. voor dagbesteding. Annerike vertelt erover: “Het voordeel van PUUR. is de gebruiksvriendelijkheid. Begeleiders kijken nu makkelijk met elkaar mee.” Lees snel verder!