Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Plein voor het ict-team

Het ict-team is er om je collega's in de zorg en op de administratie te faciliteren met stabiele en veilige ict-oplossingen. Eenvoudige ict die zij begrijpen en die hen begrijpt.


Met Plein bied je collega's dé gebruiksvriendelijke digitale werkplek waar ze echt weer blij van worden. Lees hieronder meer over Plein of bekijk het webinar over Single Sign On. Eén van de voordelen die Plein te bieden heeft.

Plein op je laptop

Plein: stabiel en veilig online werken

Met Plein bied je collega's eenvoudig een stabiele en goed beveiligde digitale werkplek. Een werkplek in de cloud dus, die het proces van de ingelogde medewerker volgt.


Het beheer van de accounts regel je efficiënt vanuit de cloud met User Provisioning.


Wij helpen jullie met de migratie naar de cloud (of van MS naar Google en andersom), de implementatie en met het borgen van deze kennis binnen de organisatie.

Plein op je desktop

Met Plein de juiste hardware voor iedere eindgebruiker

Met een goedingerichte cloudomgeving ben je er natuurlijk nog niet. Het juiste device maakt dat de professionals in jouw organisatie prettig kan werken.


Een collega in de wijk heeft baat bij een lichtgewicht apparaat dat tegen een stootje kan, je collega op de groep werkt het prettigst met een groot scherm en je collega op de administratie heeft een apparaat nodig met voldoende werkgeheugen en opslagruimte. Iedere discipline een laptop of tablet dat bij hem en zijn werkzaamheden past. Wij regelen het voor jullie!

Via Plein bied je medewerkers toegang

Via Plein bied je medewerkers toegang tot de voor hen relevante softwareprogramma’s. Denk aan persoonlijke gegevens, verlofaanvraag, salarisstrook, verzuim en declaraties. En ook aan programma's die zij in hun rol als zorgverlener of medewerker op de administratie nodig hebben. Denk onder andere aan het ECD, de toedieningsregistratiesysteem, het elektronisch voorschrijfsysteem, het financiële pakket en het HRM pakket.


Met slimme technieken als Single Sign On maak je het je collega's extra makkelijk om op een veilige manier in te loggen. Ze openen hun tablet of laptop, voeren hun wachtwoord eenmalig! in en ze kunnen aan het werk.

Koffie erbij en gaan!

Bekijk de video over Single Sign On

Laat hier je gegevens achter en bekijk de video.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Webinar Single Sign On