Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

PUUR. hét slimme ECD voor de woon- en wijkzorg

Er borrelt iets binnen jullie organisatie.. Het digitale dossier waarmee jullie al jaren werken gaat vervangen worden door een nieuw ECD. Waarschijnlijk ben je volop bezig je te oriënteren op dat wat de ECD markt jou en je collega's kan bieden. Ga je voor een systeem dat al jaren meedraait en zich in de praktijk bewezen heeft? Of kies je voor een nieuw ECD dat aansluit bij de wensen en behoeften van nu en waar je de toekomst mee in kunt?

Woonzorg webinar beeld

PUUR. slim, eenvoudig én compleet!

Wij vinden het fijn dat je de tijd en moeite neemt om je ook in PUUR., ons slimme ECD voor de woon- en wijkzorg, te verdiepen. Samen met allerlei professionals uit de woon- en wijkzorg hebben we een slim, eenvoudig en compleet ECD ontworpen en ontwikkeld, en we ontwikkelen natuurlijk volop door. PUUR. sluit prachtig aan op het ontwerp van Actiz en VGN voor hét ECD van de toekomst. Waarin het allerbelangrijkst is dat de zorgverlener blij wordt van het ECD, omdat het daadwerkelijk ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden.

Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen. Krijg een mooie eerste indruk van ons ECD PUUR. met behulp van onze interactieve demo's.
Klik heel eenvoudig door de belangrijkste functionaliteiten van ons digitale dossier.

Marliek neemt je in vogelvlucht mee door PUUR.

Maak kennis met PUUR. voor de verpleeghuis- & wijkzorg

Nieuwsgierig naar PUUR.? Onze collega Marliek neemt je in vogelvlucht mee door PUUR. voor de verpleeghuis- & wijkzorg. Bekijk de video's!

Een impressie van ons ECD voor de wijkverpleging

PUUR. voor de wijkzorg in vogelvlucht

Een impressie van ons ECD voor de intramurale zorg

PUUR. voor het verpleeghuis in vogelvlucht

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met ZorgAccent, Zuidzorg of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Koffiedate