Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ecare's volleybaltoernooi voor zorgpro's!

Wie o wie heeft er zin in een sportieve dag met veel lol en gezelligheid?! Voor alle professionals die zich iedere dag weer inzetten voor de ouderen en kwetsbare mensen in Nederland, organiseren we het Ecare Volleybaltoernooi!


Locatie: SaZa Topsporthal in Doetinchem.

Homepage volleybal 1
IMG 20220514 WA0001
Zet 'm op de kalender

Zaterdag 13 mei 2023 vanaf 9.30 tot 16.00

Zaterdag 13 mei zal de SaZa topsporthal gevuld zijn met fanatieke en sportieve zorgmedewerkers. Dus zet de datum alvast in de agenda voor jullie teamuitje volgend jaar! We starten de dag om 9.30 en sluiten om 16.00 af met de prijsuitreiking.
Locatie

SaZa Topsporthal Doetinchem

Sportweg 1

7006 GJ in Doetinchem


Deelname bedraagt € 25,- per team. Op de dag zelf ontvang je voor €25,- aan consumptiebonnen voor je team. Broodtrommels mogen thuisblijven dus! Ook zorgen wij voor een leuk volleybalshirtje die dag.

IMG 20220514 WA0002
IMG 20220514 WA0000

Zorgteams uit regio enthousiast na 1e editie

De afgelopen jaren hebben we vanuit ons werk bij Ecare van dichtbij meegemaakt wat voor impact de enorme werkdruk heeft (gehad) op de zorgteams. Daarom vonden we het hoog tijd om een gezellige, ontspannen dag te organiseren voor deze teams. En zaterdag 14 mei 2022 is dat gelukt! Onze dank gaat uit naar alle fanatieke deelnemende teams: Livio, Sensire, Kadera, Marga KlompΓ©, Careaz, Markenheem, Friso en Ecare; top dat jullie erbij waren! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

Tour door de Achterhoek

Onze sportieve collega's hebben voor de editie 2022 een rondje gemaakt door de Achterhoek om her en der wat teams op te trommelen voor het volleybaltoernooi. De reacties waren in ieder geval goed! Bekijk de video hieronder.

Volgend jaar ook meedoen?

Denk je nu; 'dat is ook wat voor ons team volgend jaar!' Zet hem alvast in jullie teamuitjes-agenda of meld jullie team nu alvast aan om van een deelnameplek verzekerd te zijn.