Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ecare's volleybaltoernooi voor zorgpro's!

Wie o wie heeft er zin in een sportieve dag met veel lol en gezelligheid?! Voor alle professionals die zich iedere dag weer inzetten voor de ouderen en kwetsbare mensen in Nederland, organiseren we het Ecare Volleybaltoernooi!


Locatie: SaZa Topsporthal in Doetinchem.

Homepage volleybal 1
Ecares volleybaltoernooi 2023 1
Zet 'm op de kalender

Zaterdag 11 mei 2024 vanaf 9.30 tot 16.00

Zaterdag 11 mei zal de SaZa topsporthal gevuld zijn met fanatieke en sportieve zorgmedewerkers. Dus zet de datum alvast in de agenda voor jullie teamuitje volgend jaar! We starten de dag om 9.30 en sluiten om 16.00 af met de prijsuitreiking.
Locatie

SaZa Topsporthal Doetinchem

Sportweg 1

7006 GJ in Doetinchem


Deelname bedraagt € 25,- per team. Op de dag zelf ontvang je voor €25,- aan consumptiebonnen voor je team. Broodtrommels mogen thuisblijven dus! Ook zorgen wij voor een leuk volleybalshirtje die dag.

Ecares volleybaltoernooi team
Ecares volleybaltoernooi 2023

Zorgteams uit regio enthousiast na 1e en 2e editie

De afgelopen jaren hebben we vanuit ons werk bij Ecare van dichtbij meegemaakt wat voor impact de enorme werkdruk heeft (gehad) op de zorgteams. Daarom vonden we het hoog tijd om een gezellige, ontspannen dag te organiseren voor deze teams. En dat is dat gelukt! Onze dank gaat uit naar alle fanatieke deelnemende teams: Livio, Sensire, Kadera, Marga Klompé, Careaz, Markenheem, Friso, Visma Verzuim, ZZG Zorggroep, Aura-Care, Elver en Ecare; top dat jullie erbij waren! Wij kijken nu al uit naar de volgende editie op zaterdag 11 mei 2024!

Zijn jullie erbij op zaterdag 11 mei 2024?

Denk je nu; 'dat is ook wat voor ons team!' Zet hem alvast in jullie teamuitjes-agenda of meld jullie team nu alvast aan om van een deelnameplek verzekerd te zijn.