Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
14 februari 2022

Atelier 't 2e plan gaat met PUUR. werken

Nieuws

We hebben er weer een nieuwe klant bij! Atelier 't 2e plan gaat binnenkort met ons ecd aan de slag!

Atelier 2e plan

Welkom bij de club!


Atelier 't 2e plan is een kleinschalige dagbestedingslocatie voor cliënten tussen de 12 en 67 jaar, veelal met psychische problematiek. Ze streven ernaar om de participatie van de deelnemers in de maatschappij te optimaliseren. Hierbij maken ze gebruik van een groot netwerk van maatschappelijke en zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Deelnemers worden ondersteund in contacten met scholen en hulpverleningsinstanties. Atelier 't 2e plan onderscheidt zich door de individuele aanpak in huiselijke sfeer, betrokkenheid bij de taakstelling van haar opdrachtgevers en resultaatgerichtheid.


Ze gaan met ons ecd PUUR. voor de gehandicaptenzorg aan de slag, dat goed aansluit bij wat ze zoeken en zijn erg enthousiast over met name de eenvoud die onze dagbestedingsmodule hen gaat bieden.

Wij kijken er naar uit om Atelier 't 2e plan te gaan ondersteunen om PUUR. Welkom bij de club en veel succes en plezier.

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Vraag vrijblijvend een koffiemomentje aan met een van onze klanten uit de gehandicaptenzorg of met een van onze adviseurs.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Ecare koffiedate 2