Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
27 februari 2023

Elektronisch cliëntdossier PUUR. van Ecare behaalt kwalificatie eOverdracht standaard

Nieuws

Vrijdag 24 februari is ons prachtige ECD PUUR. door Nictiz gekwalificeerd op de eOverdracht informatiestandaard. Dit geldt voor zowel het versturen van een eOverdracht als het ontvangen van een eOverdracht.

PUUR nictiz kwalificatie

Mooie mijlpaal!

We hebben de kwalificatie in één keer doorlopen en we zijn één van de eerste leveranciers die beide onderdelen heeft gekwalificeerd! Deze kwalificatie betekent tevens dat we goed hebben nagedacht over de registratie, het delen en verwerken van informatie.


Een mooie mijlpaal en een mooie bevestiging dat we informatie voor verschillende gegevensuitwisselingen buiten de eOverdracht nu al in productie op de juiste manier delen. Dat is ook een heel fijn gegeven voor de organisaties die de komende tijd in verschillende regio's gaan testen met de eOverdracht.

Waarde toevoegen voor de zorgprofessional

Dankzij de vakkundige input van de verpleegkundigen van diverse zorgorganisaties is het ons gelukt om de eOverdracht zo in te bouwen in PUUR. dat het de verpleegkundige ook echt ondersteunt in haar werk. We wilden namelijk niet 'alleen maar het technische vinkje' halen, we wilden echt waarde toevoegen aan de zorg. Nou dat is ons samen gelukt!


We willen onze inzichtregeling klanten Buurtzorg, Zorgaccent, Brabantzorg, Thebe, De Wever, Mijzo en Amstelring, Nictiz, V&VN en alle regio samenwerkingsverbanden dan ook hartelijk danken voor deze intensieve en succesvolle samenwerking!

Project e Overdracht
Wellicht vind je dit ook interessant?

Lees nog even verder: Project InZicht in regio Midden-Brabant loopt gesmeerd

Project InZicht voor de modules ‘Ontsluiting naar een PGO en eOverdracht’: hoe pakt regio Midden-Brabant dit aan?


We gaan in gesprek met zorgorganisaties Thebe en de Wever en het Zorgnetwerk Midden-Brabant (ZMBR).