Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
1 februari 2023

Zorgprofessionals besparen meer dan 20 minuten per Medido aan- en afmelding

Nieuws

Diverse zorgorganisaties zetten de slimme medicijndoos Medido in om cliënten te helpen bij de dagelijkse inname van medicijnen, zonder dat daarbij een zorgprofessional aanwezig hoeft te zijn.


Enerzijds draagt dit bij aan het verhogen van de zelfredzaamheid van de cliënt en anderzijds helpen slimme innovaties als deze zorgorganisaties om slim in te spelen op de arbeidsmarktkrapte.

Medido dispenser

Aan- en afmelden supersnel via PUUR.

Het aan- en afmelden van de medicijndispenser ging voorheen meestal gepaard met nogal wat administratieve rompslomp die door de zorgprofessional moest worden uitgevoerd. De fax kwam er zelfs nog weleens aan te pas. Al met al kostte het aan- en afmelden bijna een half uur per keer.


Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd voor de zorgprofessionals die werken met ons slimme Elektronische Cliënt Dossier PUUR. Want het aan- en afmeldproces verloopt zeer efficiënt via PUUR. Door middel van een enkele klik in het dossier is de medicijndispenser aan- of afgemeld. In plaats van bijna 30 minuten bezig te zijn, is de zorgprofessional nu binnen een minuut klaar!


Een slimme technologische ontwikkeling die direct leidt tot een gigantische administratieve lastenvermindering voor de zorgprofessional. Wil je hier ook van profiteren? Laat het ons weten.