Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
20 februari 2024

Wij gaan samenwerken met Sibi!

Nieuws

Sibi, het allereerste employee experience platform in de zorg, gaan we verbinden aan ons ECD PUUR. De kracht van onze beide softwareproducten zetten we in om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan professionals in de zorg.

IMG 3775

Een mooie match

Sibi en Ecare passen bij elkaar. We werken allebei specifiek voor de zorg, zijn innovatief en hebben een zelfde cultuur. Los, informeel, en betrokken bij elkaar. Niet gek dat onze samenwerking snel definitief is geworden.

Toegevoegde waarde

Het sociaal intranet van Sibi kan voortaan als startpagina fungeren voor PUUR. gebruikers. Daarnaast zullen wij de employee experience producten van Sibi in ons portfolio opnemen. Hierdoor worden zorgorganisaties door ons ECD PUUR. onder andere perfect ondersteund in de cliëntreis en door Sibi in employee journey (medewerker-reis).

Sociaal intranet

Eén van de producten die Sibi aanbiedt, is het sociaal intranet specifiek voor de zorg. Dit intranet is voor veel zorgprofessionals de start van de samenwerkdag en kan voortaan ook zo fungeren voor PUUR. gebruikers. Het moderne intranet biedt veel voordelen waardoor meer samenwerking, binding en betrokkenheid ontstaat. Denk aan het ontmoeten van collega's, delen van kennis, krachtig en eenvoudig zoeken van informatie en het moeiteloos door kunnen schakelen naar andere relevante applicaties.

De professionals voorop!

Uiteraard staat goede zorg voor cliënten centraal binnen veel zorgorganisaties. Om dit te bereiken zetten zowel wij bij Ecare als Sibi de professionals voorop! Gaat het goed met de professionals in jouw organisatie? Dan loopt de zorg voor cliënten ook goed. Daarom is het zo fijn dat Sibi ook aanvullende software aanbiedt waarmee je aandacht kan geven aan zorgprofessionals, tijdens de hele employee journey. Van preboarding tot offboarding geeft dit mogelijkheden om professionals aandacht te geven.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant