Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
19 oktober 2022

Spraakgestuurd rapporteren: zo werkt het

Nieuws

Niet typen, maar vertellen tegen het ECD wat je zoal hebt gedaan bij de cliënt en hoe het met hem gaat. Het is echt al mogelijk!


35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning in PUUR. ontstaan complete rapportages, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor cliënten.

Spraakgestuurd rapporteren

Complete rapportages middels spraak

Samen met Attendi hebben we deze spraakgestuurde technologie toegevoegd aan ons ECD PUUR. Hierdoor wordt rapporteren een fluitje van een cent voor zorgprofessionals die werken met PUUR.


In plaats van typen, dicteer je simpelweg je observaties en bevindingen, waardoor het rapportageproces intuïtiever en efficiënter wordt. Je praat tegen PUUR. alsof je tegen een collega praat. De spraaktechnologie is zo slim dat hij er zelf goedlopende zinnen van maakt, uh's en ah's weglaat en afkortingen uitschrijft. Zo onstaat er een mooie, complete rapportage.

Inmiddels gaan we zelfs nog een stapje verder. In de gehandicaptenzorg bijvoorbeeld, hoef je voortaan niet meer te rapporteren op doelen. Je spreekt je bevindingen in, als vrije rapportage, en PUUR. weet dit aan de juiste doelen te koppelen. Superhandig!


Neem je ook meetresultaten mee in de rapportage? Dan weet PUUR. deze er feilloos uit te filteren en op de juiste plek in het dossier (binnen het juiste meetinstrument) te plaatsen. Dat scheelt weer een hoop geklik en levert je direct tijd op voor de cliënt.

Wil je zien hoe spraakgestuurd rapporteren werkt? Bekijk de video waarin onze collega Sabrina je dit kort en bondig laat zien.

Check de cijfers!

Dit levert spraakgestuurd rapporteren op

Bij Patyna zijn we gaan meten wat spraakgestuurd rapporteren betekent voor de zorg. We kunnen concluderen dat spraakgestuurd rapporteren zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing, meer betrokkenheid van de cliënt en een hogere kwaliteit van dossiers. Benieuwd naar het volledige rapport?