Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
5 september 2023

Zorgorganisatie Te Plak kiest voor PUUR.!

Nieuws

De medewerkers van zorgorganisatie Te Plak hebben vol enthousiasme gekozen voor ons superfijne digitale dossier PUUR. Hartelijk welkom bij de club, Te Plak!

Te Plak
Waarom ze kiezen voor PUUR.?

Overzicht en inzicht

Te Plak is een kleinschalige begeleid wonen locatie in hartje Damwoude (Friesland). Met de nadruk op de kleinschaligheid, want de lijntjes zijn kort tussen collega’s, bewoners, ouders, verzorgers en mentoren. Zo kunnen zij bij Te Plak een fijne, veilige en persoonlijke woonomgeving creëren voor de bewoners. Waarin zij zich kunnen ontspannen, ontwikkelen en routine kunnen krijgen. "Wij zijn met de bewoners en collega's één grote familie," aldus Lieuwe Jellema, administratief medewerker en begeleider bij Te Plak.


Vanwege de kleine setting, werken de begeleiders individueel op de groep. Dan is het een prettig om samen met een duidelijk en overzichtelijk digitaal dossier te werken, waarin aandacht is voor een overzichtelijke overdracht en het team inzicht heeft in de afspraken die met bewoners zijn gemaakt. Dat hebben de medewerkers van Te Plak gevonden in ons vriendelijke ECD PUUR. Heel fijn!


We kijken uit naar deze mooie samenwerking!

Te Plak Friesland
Lees nog even verder

Misschien vind je dit ook interessant?

Cliënt verhaal Esdégé Reigersdaal 1
Elver
De Wever Thuis
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

Mijn leven, mijn dossier

Transparante zorg klinkt voor velen als een containerbegrip, maar voor Danny en Anita, bewoners van Esdégé-Reigersdaal, staat dit één op één gelijk aan gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider.

""Op het appartement mijn ondersteuningsplan zelf kunnen lezen en samen in PUUR. schrijven met mijn cliëntbegeleider. Daar kijk ik naar uit."" - Danny, bewoner bij Esdége-Reigersdaal in Heerhugowaard
Lees het hele verhaal

Elver: PUUR. helpt ons weer naar de essentie van ons werk

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. hadden gekozen als nieuwe zorgdossier voor Elver. We waren enorm verrast, want we hadden op dat moment helemaal geen zorgdossier voor de gehandicaptenzorg en het stond ook niet op onze ontwikkelagenda.

Maar, Elver liet niet los en ze wisten met hun enthousiasme en hun visie ons te overtuigen om PUUR. voor de gehandicaptenzorg te gaan ontwikkelen.

Lees het hele verhaal

“Toegevoegde waarde PUUR. zit in actieve begeleiding bij zorgproces”

De Wever Thuis is sinds 1 februari 2021 live met PUUR. In totaal zijn 300 medewerkers overgegaan op PUUR. en 600 cliënten ingevoerd. Hoe is het gegaan? Wendy Faro en Lenneke van Berkel van de wijkverpleging en Monique van Gils en Jan van de Ven van het Mobiel Zorgteam (MZT) delen hun ervaringen.

Lees het hele verhaal