Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
18 juli 2018

Thuiszorg Rijnstad gaat werken met PUUR.

Nieuws

Thuiszorg Rijnstad gaat vanaf september 2018 het digitale dossier PUUR. van Ecare voor haar wijkverpleging inzetten. Fantastisch nieuws!

Thuiszorg Rijnstad kiest PUUR

Balans tussen wensen en mogelijkheden

De wijkverpleging van Thuiszorg Rijnstad verleent zorg aan iedereen die thuis verpleegd en verzorgd wil worden. Zij onderscheiden zich door betrokken te zijn, een luisterend oor te bieden en vooruitstrevende zorgverlening op maat te bieden, onder het motto “Uw zorg is onze Zorg”.


Thuiszorg Rijnstad biedt, samen met vakkundige medewerkers, professionele en kwalitatief goede zorg waarbij de wensen en behoeften van elke cliënt hoog in het vaandel staan.


Om de zorg die zij bieden zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van een cliënt zoekt Thuiszorg Rijnstad heel bewust naar een juiste balans tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden. Het ECD van Puur dat we ontwikkeld hebben gebaseerd op dezelfde principes sluit hier dan ook naadloos op aan.


We zijn Thuiszorg Rijnstad dankbaar voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking.


Thuiszorg Rijnstad levert zorg en ondersteuning via wijkverpleging in 3 gemeenten in Gelderland. Voor meer informatie, kijk ook eens op www.thuiszorgrijnstad.nl

Meer nieuws

Lees nog even verder