Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Directe toegang tot externe systeeminformatie

Als zorgverlener is het natuurlijk super handig om tijdens het uitvoeren van zorgacties directe toegang te hebben tot relevante externe systeeminformatie. Hoe krijgt bijvoorbeeld een wijkverpleegkundige in PUUR. directe toegang tot informatie uit externe systemen, zoals medicatie-apps of protocollen van Vilans? Wouter laat je in onderstaande video graag zien hoe eenvoudig dit in PUUR. werkt.

Puur feature externe systeeminformatie
Van Medimo, nCare en Boomerweb tot de protocollen van Vilans

Naadloze integratie van externe systemen in PUUR.

Wanneer een zorgverlener zorgacties onderneemt, is het van belang dat er moeiteloos geschakeld kan worden tussen verschillende externe systemen. Dit betekent directe toegang tot externe medicatie-apps, zoals Medimo, nCare, of Boomerweb, evenals de protocollen van Vilans. Dankzij de naadloze integratie van externe systemen is het in PUUR. nu mogelijk om met een simpele handeling toegang te krijgen tot cruciale informatie. Door bijvoorbeeld in PUUR. te klikken op het instrument Medimo, wordt de zorgverlener direct doorgestuurd naar de Medimo-applicatie, waar de toedieningsregistratielijst van de desbetreffende cliënt geraadpleegd kan worden. Dit geldt ook voor andere applicaties zoals nCare of Boomerweb.

Daarnaast is het in PUUR. ook mogelijk om direct toegang te krijgen tot de protocollen van Vilans. Met een eenvoudige klik kan de zorgverlener relevante protocollen raadplegen, waardoor altijd de juiste richtlijnen paraat zijn om hoogwaardige zorg te bieden aan cliënten.

Het integreren van externe systeeminformatie in het werkproces van zorgverleners is van onschatbare waarde. Door in PUUR. directe toegang te geven tot externe systemen en protocollen kan de zorgverlener efficiënter werken en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg verbeteren.