Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Proactieve signaalherkenning met PUUR.

Als zorgverlener is het belangrijk om signalen op te vangen die kunnen wijzen op veranderingen in de gezondheid of het welzijn van cliënten. Maar hoe kunnen de nieuwste technologieën in PUUR. je helpen om deze signalen te identificeren, zelfs als je deze niet direct opmerkt? Wouter legt het uit in onderstaande video.

Puur feature proactieve signaalherkenning met puur

Aanbevelingen op basis van rapportages

PUUR. kan zorgverleners ondersteunen door signalen op te vangen die mogelijk over het hoofd worden gezien. Dit gebeurt door middel van aanbevelingen. Deze aanbevelingen worden gegenereerd op basis van vrije rapportages die worden ingevoerd. Stel dat er herhaaldelijk rapportages worden geschreven waarin het sociale aspect van het Omaha-system niet wordt benoemd voor een specifieke cliënt. In dat geval zal PUUR. proactief een aanbeveling doen om op zijn minst eens te kijken naar het aandachtsgebied 'sociaal contact'.

Deze handige functionaliteit in PUUR. is van toegevoegde waarde voor de zorgverlener. Door middel van geavanceerde technologieën en slimme aanbevelingen helpt PUUR. de zorgverlener om de beste zorg te bieden aan cliënten, zelfs als alle signalen niet direct worden opgemerkt.