Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

Hét moment voor een steengoed ECD.

Jullie staan op het punt van kiezen: gaan we voor vervanging van ons huidige dossier Plancare door het dossier Cura? Of grijpen we dit moment aan om met collega's uit de zorg, van ICT & innovatie en ons bestuur weer eens fris op papier te zetten waar wij behoefte aan hebben? Wat past bij onze visie, wat zou voor ons een echte kwalitatieve stap vooruit zijn? Waar worden onze cliënten, familieleden en wij zelf blij van?

ECD software PUUR

Met een open blik de markt op

Wij hopen van harte dat jullie met een open blik de 'ECD markt' bezoeken om met eigen ogen te zien wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ECD's jullie organisatie kan brengen. Zodat jullie straks een flinke stap de toekomst in kunnen maken. En, dit zeggen we natuurlijk niet zomaar..

Bekijk hieronder de persoonlijke videoboodschap van onze collega Aniek.

Het nieuwe ontwerp voor hét ECD van de toekomst krijgt vorm in PUUR.

Nu is het moment! Kies je voor het verleden of kies je voor de toekomst?

Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Samen met diverse professionals uit de zorg hebben wij een dossier weten te bedenken en ontwikkelen dat al jarenlang ijzersterk is in de ondersteuning van deze professionals in hun dagelijkse werk. We hebben niet de administratieve kant als uitgangspunt genomen, maar de zorginhoudelijke kant en het werkproces dat hierbij hoort. Dat is dus óns startpunt geweest voor de ontwikkeling van PUUR. en daar ontwikkelen we dagelijks op door.


Dit is ook precies waar PUUR. zich duidelijk onderscheid van andere ECD's in de markt. Onze PUUR. gebruikers vertellen ons keer op keer dat ze hun vak herkennen in onze software. PUUR. volgt hen en ondersteunt hen op slimme en intuïtieve wijze. Administratieve taken worden vanzelfsprekend tot een minimum beperkt en de focus ligt op de zorg. Heel logisch, maar blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend.

Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen en neem zelf een kijkje in ons ECD PUUR.
Met behulp van onze interactieve demo's klik je zelf door ons digitale dossier en krijg je een eerste indruk van de belangrijkste functionaliteiten.

De voordelen van PUUR. op een rij

PUUR. sluit verder perfect aan bij de basisprincipes van een nieuw ontwerp van het ECD die o.a. door Actiz zijn opgesteld:

    • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
    • PUUR. is slim. We gebruiken technologieën als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages.
    • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in haar werk en ondersteunt samenwerking in het zorgnetwerk.
    • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.

En hier blijft het niet bij PUUR. draagt actief bij aan het verminderen van de administratieve last in de zorg. Daarnaast maken we gebruik van Single Sign On: één keer inloggen en je hebt toegang tot werkelijk alles wat je nodig hebt in je dagelijks werk. Dit scheelt veel tijd en frustratie op de werkvloer.

Bovenstaande is natuurlijk makkelijk gezegd als je de maker bent van zo'n mooi product. Daarom geven we nu het woord aan de mensen voor en met wie we het maken.

Software voor zorginstellingen

Best of breed of best of suite?

We hebben geen best of breed of best of suite oplossing, maar gewoon het beste van deze 2 werelden. Volg je het nog?


Iedere professional een eigen intuïtieve digitale werkplek en toch verbonden

Praktisch uitgelegd; wij maken het ECD voor zorgprofessionals en die zorgprofessionals doen niet allemaal hetzelfde werk. Zo wil je op een dagbestedingslocatie bijvoorbeeld weten wie wanneer komt, terwijl het bij een intramurale woongroep wel duidelijk is wie er komt. Wij hebben verschillende werkomgevingen gemaakt die aansluiten bij de meest voorkomende werkprocessen, zodat je de voor jouw relevante informatie op een voor jou logische plek kunt terug vinden. Leidende vraag bij de ontwikkeling van PUUR. is: Wat moet ik weten van de cliënt om vandaag te kunnen werken?

Geen verschillende werkomgevingen naast elkaar, maar integraal met elkaar verbonden door middel van één slimme backoffice systeem: PUUR. serviceteam. Het is dus niet nodig om drie keer dezelfde cliëntgegevens in te voeren, want het is dezelfde cliënt in PUUR. serviceteam.


Geïntegreerd professioneel behandeldossier

Behandeling is een belangrijk onderdeel binnen het leveren van goede zorg. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet zelf een behandeldossier te ontwikkelen, omdat er al een kwalitatief dossier op de markt is, Ysis van Gerimedica. Ysis is opgebouwd vanuit hetzelfde principe als PUUR.; namelijk een eenvoudige applicatie die het werkproces van de professional, in dit geval de behandelaar, optimaal ondersteund.

Informatie tussen behandelaren en begeleiders moet natuurlijk wel eenvoudig en veilig uit te wisselen zijn. PUUR. en Ysis hebben daarom een integratie met elkaar. Als professional merk je niet dat je collega in een andere omgeving werkt. En zo hoort het ook.

PUUR. ondersteunt het vraaggericht werken in de zorg

Professionals van ZorgAccent aan het woord

Bij ZorgAccent organiseren ze de zorg op een verantwoord simpele manier en daar plukken de zorgprofessionals de vruchten van: “We zijn van a tot z verantwoordelijk voor het zorgproces bij de cliënt. Dat werkt heel prettig.”

Ze werken al jarenlang met onze software PUUR. en ervaren dagelijks hoe PUUR. hen ondersteunt daar waar ze het ook graag willen. “PUUR. is heel puur en haalt echt de administratieve ballast weg bij de teams.'

In de volgende video vertellen de professionals van ZorgAccent hoe PUUR. hen ondersteunt in hun dagelijks werk en wat zij daarvan vinden.

Marliek neemt je weer in vogelvlucht mee door PUUR.

Maak kennis met PUUR. voor de woon- & wijkzorg

Benieuwd hoe PUUR. voor de woon- & wijkzorg voor jou kunnen werken?

Marliek neemt je in vogelvlucht mee door PUUR. voor de woon- & wijkzorg. Laat hieronder je gegevens achter en bekijk de video's!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Puur wijkzorg
Waarom? Ze lichten het graag toe.

Ook ZuidZorg is enthousiast over PUUR.

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie. Ze leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliënten. Daarin zijn ze uniek in Zuidoost Brabant.

ZuidZorg heeft een herpositionering van de wijkzorg doorlopen, waarin zij haar behoeften en wensen in licht van de toekomst van de wijkverpleging heeft aangescherpt. Het keuzeproces voor een nieuw ECD-platform was daar onderdeel van. We zijn heel trots dat ZuidZorg gekozen heeft voor de software van Ecare, PUUR. en dat ze er inmiddels al enige tijd met veel plezier mee werken. Zowel in de wijk als op de administratie.

Lees het hele interview met Mariëlle en Anouk van ZuidZorg waarin ze hun keuze voor PUUR toelichten.

Zuidzorg en Ecare
Podcast: hoe dring je die administratielast nu terug?

Regeldruk in de langdurige zorg

Zorgmedewerkers in de langdurige zorg geven aan veel tijd kwijt te zijn aan administratieve handelingen. De Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) en de Wet zorg en dwang (Wzd) zijn volgens Margo Berends, verpleegkundige van huis uit en zorginhoudelijk adviseur bij Ecare, belangrijke oorzaken van de toegenomen registratie. Dat zegt ze in de podcast Zorgstandpunt over tips over hoe de administratielast omlaag kan.

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met ZorgAccent, Zuidzorg of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Koffiedate