Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

PUUR. hét nieuwe ECD voor de gehandicaptenzorg

Er borrelt iets binnen jullie organisatie.. Het digitale dossier waarmee jullie al jaren werken gaat vervangen worden door een nieuw ECD. Waarschijnlijk ben je volop bezig je te oriënteren op dat wat de ECD markt jou en je collega's kan bieden. Ga je voor een systeem dat al jaren meedraait en zich in de praktijk bewezen heeft? Of kies je voor een nieuw ECD dat aansluit bij de wensen en behoeften van nu en waar je de toekomst mee in kunt?

PUUR. slim, eenvoudig én compleet!

Wij vinden het fijn dat je de tijd en moeite neemt om je ook in PUUR., ons nieuwe ECD voor de gehandicaptenzorg, te verdiepen. Samen met een aantal gehandicaptenzorgorganisaties hebben we een slim, eenvoudig en compleet nieuw ECD ontworpen en ontwikkeld, en we ontwikkelen natuurlijk volop door. PUUR. sluit prachtig aan op het ontwerp van VGN en Actiz voor het ECD van de toekomst. Waarin het allerbelangrijkst is dat de zorgverlener blij wordt van het ECD, omdat het werkelijk ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden.

Maak kennis met PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Nieuwsgierig naar PUUR.? Onze collega's Margo Berends en Marliek Nijmeijer vertellen er je alles over in de webinar PUUR. voor de gehandicaptenzorg.

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met Esdégé-Reigersdaal, Elver of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!