Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

PUUR. hét beste ECD voor de gehandicaptenzorg

Er borrelt iets binnen jullie organisatie.. Het digitale dossier waarmee jullie al jaren werken gaat vervangen worden door een nieuw ECD. Waarschijnlijk ben je volop bezig je te oriënteren op dat wat de ECD markt jou en je collega's kan bieden. Ga je voor een systeem dat al jaren meedraait en zich in de praktijk bewezen heeft? Of kies je voor een nieuw ECD dat aansluit bij de wensen en behoeften van nu en waar je de toekomst mee in kunt?

Dagbesteding bij Elver is nuttig en leuk
VG Ntweet

PUUR. slim, eenvoudig én compleet!

Wij vinden het fijn dat je de tijd en moeite neemt om je ook in PUUR., ons prachtige ECD voor de gehandicaptenzorg, te verdiepen. Samen met een aantal gehandicaptenzorgorganisaties hebben we een slim, eenvoudig en compleet nieuw ECD ontworpen en ontwikkeld, en we ontwikkelen natuurlijk volop door. PUUR. sluit mooi aan op het ontwerp van VGN en Actiz voor het ECD van de toekomst. Waarin het allerbelangrijkst is dat de zorgverlener blij wordt van het ECD, omdat het werkelijk ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de webinar!

Maak kennis met PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Nieuwsgierig naar PUUR.? Onze collega's Margo Berends en Marliek Nijmeijer vertellen er je alles over in de webinar PUUR. voor de gehandicaptenzorg.

Download de interactieve demo

Benieuwd hoe PUUR. voor de gehandicaptenzorg eruit ziet?

In deze interactieve demo van PUUR. voor de gehandicaptenzorg, krijg je een inkijkje in de belangrijkste functies van het dossier door er zelf doorheen te klikken.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Interactieve demo PUUR voor de gehandicaptenzorg