Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vivium Zorggroep over het gebruik van PUUR. in de VVT

"PUUR. is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Gaby & Gea, verpleegkundigen bij Vivium Zorggroep. Bekijk hieronder de video.

PUUR onderweg vivium zorggroep 1 shape

Over Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. De dienstverlening van Vivium concentreert zich op onderstaande klantgroepen:

Klantgroep Zorgeloos wonen/Zorg aan Huis: prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij. Daarnaast geldt voor Torenhof: een zo volwaardig mogelijk leven bij ernstige somatische problemen.

Klantgroep Psychogeriatrie: een nieuw thuis voor mensen met dementie

Klantgroep GRZ: revalideren is samenwerken aan de toekomst. Daarnaast zien we een nieuwe propositie ontstaan naar behandel intensieve zorg zoals bij Parkinson.

Klantgroep Advies- en Behandel Centrum (ABC): multidisciplinaire zorg door een specialist ouderengeneeskunde naast de huisarts gericht op kwaliteit van leven/welzijn voor kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag.

Kijk gerust nog even verder

Meer verhalen van onze klanten

PUUR onderweg imean shape
PUUR onderweg mijzo shape
PUUR onderweg de wever shape
PUUR onderweg
PUUR onderweg hoeve sprey shape
PUUR onderweg vivium zorggroep shape
PUUR onderweg mijzo 1 shape
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

"PUUR. maakt mijn werk makkelijker."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Mirjam & Sevilay, medewerker dagbesteding & directeur bij IMEAN. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. draagt bij aan een gelukkigere cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Jannie & Rianne, zorgprofessional & adviseur ECD bij Mijzo. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. maakt samenwerken met andere disciplines een stuk prettiger."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Frandjely & Petra, verpleegkundigen bij De Wever. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"Iedereen kan met PUUR. werken."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Miranda & Marleen, verpleegkundigen bij Amstelring Wijkzorg. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. verbindt het netwerk van de cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Anouk & Bram, eigenaren van Hoeve Sprey. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. ondersteunt je op logische wijze door je hele werkdag heen."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Nina & Petra, klantcontact PG & EVV'er bij Vivium Zorggroep. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"Hét ECD PUUR. is overzichtelijk en werkt prettig."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Marielle & Rudy, servicedesk & administratie medewerker bij Mijzo. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal