Webinar: voorbeeld zorgplannen in PUUR

 

Een voorbeeld zorgplan is een hulpmiddel voor jou als zorgprofessional bij het zorgen voor cliënten. Door een voorbeeld zorgplan te gebruiken word je geholpen bij het maken van de juiste keuzes. En het voorkomt dat je belangrijke zaken vergeet in het bieden van de zorg.

Je kunt ze gebruiken als hulpmiddel bij het assessment en bij de uitvoering van de zorg. Met deze plannen maak je een plan op maat voor een individuele cliënt. Je kiest bewust wat wel of niet van toepassing is. Alle onderwerpen en gebieden die belangrijk kunnen zijn in de zorg staan duidelijk en geordend genoemd. Hierdoor kun je de cliënt beter begeleiden in het proces en vergeet je niets.

Wat het helemaal handig maakt, is dat wij 21 van deze voorbeeld zorgplannen in PUUR geïntegreerd hebben. Daardoor kun je heel gemakkelijk de acties die je wilt gebruiken in het zorgplan van de cliënt integreren. Dat gaat heel eenvoudig door erop te klikken. Superhandig toch?

In onderstaande webinar hebben onze experts Nicole Keijzer en Margo Berends laten zien hoe de voorbeeld zorgplannen werken, waar je ze in PUUR vindt, hoe je ze gebruikt en nog veel meer. Kijk hem hieronder terug.

Wil je ook eens een van onze webinars volgen? Kijk dan ook eens op onze eventspagina en meld je aan.

Lees nog even verderNieuw zorgdossier Elver: primaire proces is rode draad

28 januari 2020

Met PUUR gaan we de gehandicaptenzorg in! Samen met Elver zijn we bezig een steengoed ECD neer te zetten, waarin […]

bekijken

Webinar: wet zorg & dwang in PUUR

13 januari 2020

Webinar: wet zorg & dwang in PUUR   Vanaf de jaarwisseling hebben we allemaal te maken gekregen met de nieuwe […]

bekijken

Voorbeeld zorgplan voor chemo- en radiotherapie in PUUR

13 november 2019

Isa Rosel is wijkverpleegkundige bij Amstelring wijkzorg en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van oncologie. Samen met haar collega […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |