Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
30 juni 2022

Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards!

Nieuws

Geweldig leuk nieuws! Ecare is samen met Mijzo en Attendi genomineerd voor de Computable Awards 2022 met de technologie β€˜speech-to-text’. Deze awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers Γ©n een vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.


Breng je stem uit!

Computable awards nieuws
Genomineerd in de categorie: Zorgproject

Stem op PUUR. het spraakgestuurde ECD

In de intramurale ouderenzorg werkt ouderenzorgorganisatie Mijzo met de speech-to-text technologie van Attendi die wij in ons ECD PUUR. hebben geΓ―ntegreerd. Deze technologie maakt het mogelijk om rapportages in te spreken in ons zorgdossier PUUR.


Op dit moment spenderen zorgprofessionals in de intramurale ouderenzorg zo’n zes uur en twintig minuten uur per week aan verslaggeving, op een werkweek van 36 uur. Een zorgprofessional die werkt met spraakgestuurd rapporteren kan deze tijdsbesteding met ten minste 30% reduceren. Zo komt er, bij dagelijks gebruik van spraak-naar-tekst, op jaarbasis ruim 90 uur per medewerker extra beschikbaar voor zorg! Een aanzienlijke winst in zorgcapaciteit.


De uitreiking van de prijzen is op 5 oktober en de stembus is geopend! Stemmen jullie mee?

Scroll naar de categorie: Zorgproject en breng je stem uit op Attendi, Mijzo & Ecare.


Meer weten?

Lees de praktijkverhalen van Mijzo & Sensire over spraakgestuurd rapporteren