Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
4 maart 2024

BrabantZorg kiest voor PUUR. in combinatie met InPlanning van Intus

Nieuws

Trots op de nieuwe samenwerking tussen Intus, Brabantzorg en Ecare. Vanaf nu kunnen de 6.000 medewerkers van Brabantzorg in ons PUUR. ingeroosterd worden met InPlanning van Intus. Het beste van twee werelden; experttooling op het gebied van roosteren en een optimaal ECD. De integratie Tussen InPlanning en PUUR. is een standaard integratie die onder andere de autorisaties in PUUR. faciliteert op basis van het rooster!

Intusbrabantzorgecare

Trots op deze samenwerking

Het eerste deel van de implementatie is nagenoeg afgerond, een mooi moment om met collega’s van zowel Intus, BrabantZorg als Ecare deze samenwerking te vieren!


Intus: "In deze eerste fase is onder andere alle inrichting gedaan voor het dagelijkse rooster, en is ook de flexpool ingericht. Naast de integratie met PUUR. wordt er ook gebruik gemaakt van de gecertificeerde koppeling met AFAS Software. In fase 2 van de implementatie gaan we verder met het optimaliseren van processen en wordt de module FlexHub geïnstalleerd. Verder wordt gekeken of de aanvullende modules zoals Vakantieplanning en Samenroosteren van toegevoegde waarde kunnen zijn voor BrabantZorg."


Arno Boudewijns, Manager Ondersteuning en Advies bij BrabantZorg: “Wij zijn heel blij met InPlanning voor de ondersteuning van ons roosterproces in combinatie met ons ECD PUUR. dat we al jarenlang gebruiken. De integratie tussen InPlanning en PUUR. levert voor ons heel veel meerwaarde op. Hierdoor krijgen bijvoorbeeld flexmedewerkers, op basis van hun rooster, automatisch toegang tot de juiste cliëntdossiers in PUUR. Met de integratie laten zowel Intus als Ecare zien dat deze samenwerking tot echte verbeteringen voor onze zorgmedewerkers leidt.”

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant