Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vereenvoudiging van administratieve taken in de zorg met behulp AI

Digital scribe in PUUR.

Hoe vaak heb jij op een werkdag al eens verzucht om een paar extra vingers om de boel bij te typen?


Je bent niet de enige. Zorgverleners zijn soms tot maar liefst 40% van hun tijd kwijt aan administratie en dat in een sector waar al een schaarste aan personeel is. Die combinatie drijft zorgverleners tot wanhoop en soms zelfs de zorg uit.


Met ons ECD PUUR. willen we de administratieve rompslomp echt tot een minimum beperken. En dat doen we met behulp van spraakgestuurd rapporteren én digital scribe.

Meetinstrumenten

Spraakgestuurd rapporteren - makkelijker kan het niet

In ons ECD PUUR. kun je al spraakgestuurd rapporteren. Geen eindeloze uren meer achter de computer om je verslagen en metingen in te typen. Met PUUR. kun je gewoon praten en je observaties automatisch laten omzetten in tekst. Het bespaart je kostbare tijd en minimaliseert het risico op fouten. Die tijd kun jij weer inzetten voor je cliënten.

Digital Scribe: maak kennis met de toekomst van documentatie

Maar we gaan nog een stapje verder om jouw administratieve taken te vereenvoudigen; met Digital scribe. Met behulp van geavanceerde AI-technologie analyseert Digital scribe jouw gesproken input en genereert automatisch gestructureerde en geformatteerde rapporten.


In de praktijk betekent dit dat jij jouw observaties, meetwaardes of zorgplan voor een cliënt kunt uitspreken, terwijl ons ECD PUUR. alles voor je vastlegt. Geen handmatige invoer en geen gedoe meer. Het ECD zet niet alleen jouw gesproken tekst om in geschreven tekst, maar herkent relevante informatie en vult deze automatisch in op de juiste plekken in het ECD in. Klinkt als muziek in de oren toch?

Wouter licht het in onderstaande video verder toe.

Een voorbeeld

Je hebt bij jouw cliënt de bloeddruk gemeten en het gewicht gecheckt. De rapportage voor deze cliënt doe je spraakgestuurd. Naast je bevindingen, noem je ook de waarden die je gemeten hebt. Het ECD herkent deze waarden als een bloeddruk en gewicht en vult deze meteen op de juiste plek in het dossier van je cliënt in. Scheelt jou een heleboel klik- en typewerk!


Toekomstmuziek? Nee hoor! Deze gave functionaliteit is vanaf nu beschikbaar voor gebruikers van ons ECD PUUR. Benieuwd hoe het werkt in de praktijk? We laten het je graag zien. Laat je gegevens hieronder achter en je hoort snel van ons.

Digital scribe in PUUR. live bekijken?

Laat het ons weten!

Benieuwd naar Digital scribe in PUUR.?
arrow-whitepaper
PUUR demo 2
Nieuwsgierig?

Lees nog even verder