Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

Tijd voor een professioneel ECD voor jouw VVT-organisatie

Waarschijnlijk borrelt er ergens iets: bij jou of bij je organisatie. Jullie werken nog met papieren dossiers en merken dat het te arbeidsintensief is geworden. Of jullie werken al een tijdje met een ECD dat niet meer helemaal bij jullie past.


Je toetst het eens bij je collega's en je merkt dat er behoefte is aan een nieuw ECD. Eentje die aansluit bij jouw werkproces. Of je nu als verpleegkundige de wijk in gaat, als verzorgende op de woongroep staat of de administratie verzorgt.

ECDVVT

Je eigen plek en toch in verbinding

Iedere discipline zijn eigen digitale omgeving, maar wel eentje die in verbinding staat met de omgevingen van andere betrokkenen binnen het zorgnetwerk van de cliënt, zoals de huisarts en de apotheek.


Hoogste tijd om weer eens fris op papier te zetten waar jullie behoefte aan hebben: wat past bij jullie visie? Wat zou een kwalitatieve stap vooruit zijn? Waar worden jullie cliënten, familieleden en jullie zelf blij van? En welke software past daar bij?

Toekomstbestendig ECD voor verpleeghuiszorg en wijkverpleging

Slimme technologie & eenvoud

Er is behoorlijk wat gaande op het gebied van digitale dossiers voor de verpleeghuiszorg en wijkverpleging. De ontwikkelingen gaan rap: toekomstbestendige softwarepakketten zijn inmiddels 100% online, ze maken gebruik van de nieuwste technologieën als Artificial Intelligence om zorgverleners op zorginhoudelijk vlak te ondersteunen én ze blinken uit in eenvoud.


We hopen je te triggeren om met een open blik de 'ECD markt' op te gaan en je te laten verrassen door dat wat er zoal tot stand is gekomen door eenvoud en slimme technologieën met elkaar te combineren.

Interactieve demo

Ontdek PUUR. voor de wijkzorg

Naar de clickable demo
arrow-whitepaper
Clickable demo wijkzorg
Het nieuwe ontwerp voor hét ECD van de toekomst krijgt vorm in PUUR.

Het zorgproces als basis voor het ECD

Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Samen met diverse professionals uit de zorg hebben wij een dossier weten te bedenken en ontwikkelen dat al jarenlang ijzersterk is in de ondersteuning van deze professionals in hun dagelijkse werk. We hebben niet de administratieve kant als uitgangspunt genomen, maar de zorginhoudelijke kant en het werkproces dat hierbij hoort. Dat is dus ons startpunt geweest voor de ontwikkeling van PUUR. en daar ontwikkelen we dagelijks op door.


Dit is ook precies waar PUUR. zich duidelijk onderscheid van andere ECD's in de markt. Onze gebruikers vertellen ons keer op keer dat ze hun vak herkennen in onze software. PUUR. volgt hen en ondersteunt hen op slimme en intuïtieve wijze. Administratieve taken worden vanzelfsprekend tot een minimum beperkt en de focus ligt op de zorg. Heel logisch, maar blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend. PUUR. werkt voor zorgorganisaties vanaf 10 tot oneindig veel medewerkers.

Interactieve demo

Ontdek PUUR. voor de woonzorg

Naar de interactieve demo
arrow-whitepaper
Clickable demo verpleeghuis
Software voor zorginstellingen

De voordelen van PUUR. op een rij

PUUR. sluit verder perfect aan bij de basisprincipes van een nieuw ontwerp van het ECD die o.a. door Actiz zijn opgesteld:

  • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • PUUR. is slim. We gebruiken technologieën als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages. Rapporteren op doelen wordt hiermee ingeperkt.
  • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in haar werk en ondersteunt samenwerking in de driehoek.
  • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.

En hier blijft het niet bij. PUUR. draagt actief bij aan het verminderen van de administratieve last in de zorg. Daarnaast maken we gebruik van Single Sign On: één keer inloggen en je hebt toegang tot werkelijk alles wat je nodig hebt in je dagelijks werk. Dit scheelt veel tijd en frustratie op de werkvloer.


Bovenstaande is natuurlijk makkelijk gezegd als je de maker bent van zo'n mooi product. Daarom geven we nu het woord aan de mensen voor en met wie we het maken.

Michael en Hannelore Hamers Zorg Groep Beek
PUUR. is echt gebruiksvriendelijk

Zorg Groep Beek zit nooit stil

Als ergens het enthousiasme voor de zorg ervan af spat dan is dat bij Zorg Groep Beek. Een kleinschalige zorgorganisatie in Limburg die thuiszorg, huishoudelijke hulp en kleinschalig wonen levert.


Al jaren werken de professionals van Zorg Groep Beek met PUUR. Gestart met het wijkzorgdossier en inmiddels maken ze ook gebruik van het woonzorgdossier. Dit zijn namelijk 2 verschillende dossiers bij PUUR. omdat ze 2 verschillende werkwijzen ondersteunen. Natuurlijk praten de dossiers wel met elkaar en met andere applicaties. Dat is namelijk essentieel voor een soepele samenwerking binnen het netwerk van de cliënt.


Bij Zorg Groep Beek zitten ze nooit stil. Ze vertellen er graag zelf over.

Hoe dan? Ze lichten het graag toe.

Wijkverpleegkundigen van De Wever ervaren de toegevoegde waarde van PUUR.

De Wever Thuis regelt zorg, verpleging en ondersteuning vanuit haar woonzorgcentra in de wijk. Zo dicht mogelijk bij de cliënt thuis. In iedere wijk in Tilburg staat een team met gepassioneerde en ervaren professionals klaar om aan de slag te gaan.


Zorgorganisatie De Wever is niet zo bang aangelegd. Waar andere organisaties afgelopen jaar vanwege corona de overstap op een ander ECD niet durven te maken, duikt De Wever er vol in. 300 medewerkers zijn online geschoold in het ECD PUUR. van Ecare en inmiddels werken ze alweer enige tijd met PUUR.

Thuiszorg De Wever op de fiets
Marliek neemt je in vogelvlucht mee door PUUR.

Maak kennis met PUUR. voor woon- en wijkzorg

Benieuwd hoe PUUR. voor de woon- & wijkzorg voor jou kunnen werken?

Marliek neemt je in vogelvlucht mee door PUUR. voor de woon- & wijkzorg. Laat hieronder je gegevens achter en bekijk de video's!


Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Netwerk

We doen nog meer om jouw organisatie te helpen

Naast ons prachtige ECD PUUR. bieden wij zorgorganisaties ook ondersteuning op het administratieve proces. Dit doen we met ons Shared services center. Daarnaast helpen we organisaties bij het opzetten van een cloud-omgeving voor de hele organisatie. Hieronder lichten we het toe.

Sharedservicescenterhome

Administratieve ondersteuning

Kies je voor het leveren van goede zorg, dan wil je niet-zorgtaken tot een minimum beperken. Wij helpen je via ons Shared services center met administratieve taken. De zorgdeclaratieverwerking, verzuim- en salarisadministratie zijn bij ons in goede handen. Via dashboards heb je direct inzicht in de status van de zorgdeclaraties, dus behoud je grip op het proces.

Goed om te weten is dat we al jarenlang de administratieve processen voor grote en kleine zorgorganisaties verzorgen. We kennen de administratieve processen van a tot z, zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en passen deze correct toe.

Naar de cloud

Graag helpen wij organisaties de overstap te maken naar Google Workspace. We zetten alle data en mail over naar de cloud. Tevens trainen we alle medewerkers in het gebruik van Google Workspace.

Belangrijke voordelen van het werken in de cloud zijn:

  • het stimuleert samenwerken
  • het ​is veilig
  • het is snel
  • het is ​overal beschikbaar is; op ieder apparaat met een internetverbinding!

Google Workspace zorgt ervoor dat je ​eenvoudig volledig in de cloud ​kan werken met oplossingen als Gmail, Agenda, Docs, Spreadsheet, Presentaties, Hangouts en Drive.

Bekijk de video hiernaast over de transitie naar de cloud bij Accolade Zorg.

Accolade Zorg
Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met Zorg Groep Beek, De Wever Thuis of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Koffiedate