Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
3 april 2024

PUUR. on tour!

Nieuws

Met ons Ecare busje toerden we door Nederland om mooie verhalen uit de zorg en over PUUR. op te halen bij onze klanten. Met lichte cameravrees stapten zorgprofessionals in ons busje en vertelden vervolgens toch super openhartig over hun werk en het gebruik van ons slimme ECD PUUR.

PUUR onderweg vivium zorggroep shape

"PUUR. ondersteunt je op logische wijze door je hele werkdag heen."

Dit is één van de uitspraken die we tijdens ons bezoekje aan onze klanten oppikten en waar wij natuurlijk hartstikke blij van worden. Want dit is waar wij het voor doen! We werken iedere dag keihard aan PUUR. met als doel het werk van de zorgprofessional makkelijker te maken.


Minder administratieve rompslomp, een goede ondersteuning van het vakinhoudelijk werk en een soepele verbinding met andere professionals binnen het netwerk van de cliënt.


Bekijk de video en laat onze klanten je inspireren.

Veel kijkplezier!

Bekijk de interviews per klant

PUUR onderweg vivium zorggroep shape
PUUR onderweg mijzo shape
PUUR onderweg hoeve sprey shape
PUUR onderweg mijzo 1 shape
PUUR onderweg
PUUR onderweg imean shape
PUUR onderweg vivium zorggroep 1 shape
PUUR onderweg de wever shape
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

"PUUR. ondersteunt je op logische wijze door je hele werkdag heen."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Nina & Petra, klantcontact PG & EVV'er bij Vivium Zorggroep. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. draagt bij aan een gelukkigere cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Jannie & Rianne, zorgprofessional & adviseur ECD bij Mijzo. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. verbindt het netwerk van de cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Anouk & Bram, eigenaren van Hoeve Sprey. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"Hét ECD PUUR. is overzichtelijk en werkt prettig."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Marielle & Rudy, servicedesk & administratie medewerker bij Mijzo. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"Iedereen kan met PUUR. werken."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Miranda & Marleen, verpleegkundigen bij Amstelring Wijkzorg. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. maakt mijn werk makkelijker."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Mirjam & Sevilay, medewerker dagbesteding & directeur bij IMEAN. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Gaby & Gea, verpleegkundigen bij Vivium Zorggroep. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

"PUUR. maakt samenwerken met andere disciplines een stuk prettiger."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Frandjely & Petra, verpleegkundigen bij De Wever. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal