Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
14 december 2023

Ook Zorgorganisatie ZorgAccent regelt aanvraag van Medido en zorgrobot Tessa via PUUR.

Nieuws

Na Thebe breidt ook ZorgAccent het gebruik van PUUR. zorgmessenger uit met het aan- en afmelden van zorgrobot Tessa en medicijndispenser Medido. De communicatie tussen de zorgprofessionals en de medewerkers op de cliëntadministratie verliep al op efficiënte en veilige wijze via PUUR. zorgmessenger.Nu komt daar dus het aan- en afmelden van slimme zorgtechnologie oplossingen bij. Via één klik in PUUR. kunnen zorgverleners zorgrobot Tessa aan- en afmelden. Ook de inzet van medicijndispenser Medido is op dezelfde wijze supersnel en veilig te regelen via PUUR.

Zorg Accent 1

Inzet van zorgtechnologie stijgt

Door het aan- en afmelden van zorgtechnologie via PUUR. te regelen, kunnen zorgprofessionals dit tijdens hun dagelijks werk heel eenvoudig meenemen. Het regelen van de inzet van zorgtechnologie is simpelweg onderdeel geworden van het zorgproces.


Aanvraagformulieren hoeven niet meer ingevuld en geprint (en soms zelfs nog gefaxt!) te worden. Met één druk op de knop is het geregeld en wordt ook de financiering ervan in gang gezet. Op deze manier wordt de drempel voor het regelen van zorgtechnologie een stuk kleiner en zien we in de praktijk dat de inzet van middelen als Medido en zorgrobot Tessa stijgt.


Wij maken in PUUR. gebruik van landelijke standaarden, zodat we gegevensuitwisseling in de zorg op efficiënte en veilige wijze mogelijk kunnen maken. De uitwisseling van informatie via PUUR. zorgmessenger met de leverancier van onder andere Medido en Tessa, is een heel mooi werkend praktijkvoorbeeld hiervan.


Een mooi bijkomend voordeel is dat het de zorg veel tijd bespaart, wel tot 20 minuten per aan,- afmelding!

Tessarobot

Over PUUR. zorgmessenger

Om kwalitatieve en efficiënte zorg te bieden, is het vanzelfsprekend dat actuele en relevante cliëntgegevens moeiteloos met elkaar gedeeld kunnen worden. De systemen die deze informatie bevatten, dienen vlot, snel en veilig met elkaar te communiceren.


In ons elektronisch cliëntendossier PUUR. is dit gemakkelijk en veilig mogelijk via de PUUR. zorgmessenger. Alle communicatie met betrekking tot je cliënt verloopt via PUUR. Of je nu berichten verstuurt of ontvangt vanuit de huisarts, het ziekenhuis of collega's op de administratie; je doet het direct vanuit het dossier van de cliënt. Als zorgverlener hoef je je dus niet langer bezig te houden met welk communicatiekanaal je moet gebruiken. PUUR. regelt dit voor jou.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant