Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
PUUR. je slimme sidekick

Artificial Intelligence in PUUR.

In ons Elektronisch Cliënt Dossier PUUR. zit al heel wat AI (Artificial Intelligence, of kunstmatige intelligentie op z'n Nederlands) verweven.


Stel je voor dat het dossier zelf aandachtsgebieden voorstelt op basis van wat er gerapporteerd wordt. Of dat het op basis van vrije rapportages zelf de juiste doelen eraan koppelt? Het ECD wordt op deze manier steeds meer een slimme sidekick voor jou als zorgverlener, altijd paraat om bij te springen. Niet leidend, geen gedoe, maar gewoon praktisch.

Kunstmatige intelligentie
Bekijk de video

Artificial Intelligence: onderdeel van je dagelijks werk

Onze collega Sjors neemt je in de volgende video mee in de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (AI) in de zorg.


Geen paniek, hij gebruikt geen ingewikkelde technische termen, maar legt aan de hand van concrete voorbeelden uit, wat AI voor jou kan doen.

Zo gaat Sjors in op vragen als:

  • Waarom is het handig voor jou als zorgverlener om op hoofdlijnen te weten wat AI is?
  • Waar kom je AI nu al tegen in je dagelijks werk?
  • Welke concrete AI toepassingen ga je in de nabije toekomst leren kennen?


Laat je verrassen!

Geen zin om te luisteren?

Samenvatting van de video

Heb je geen zin om de video te luisteren, dan vind je hier de samenvatting.AI toepassingen vandaag de dag


De AI toepassingen die je vandaag al tegenkomt in ons digitale dossier PUUR. zijn:

  • spraakgestuurd rapporteren;
  • ingesproken rapportages verbeteren middels: spellingscontroles, verwijderen van uh's en ah's, omzetten van spreektaal naar schrijftaal, afkortingen uitschrijven;
  • automatisch samenvatten van recente wijzigingen in de laatste periode. Handig als je vakantie hebt gehad.
  • altijd vrij rapporteren in de gehandicaptenzorg: PUUR. koppelt de juiste doelen aan de rapportages;
  • metingen inspreken als vrije rapportage: PUUR. filtert automatisch de metingen eruit en voegt het toe als meetinstrument aan het zorgplan.


Jouw professionaliteit staat voorop!


Dankzij het gebruik van AI in PUUR., denkt PUUR. op een steeds actievere wijze met je mee. Wat belangrijk is om te weten, is dat het slechts voorstellen zijn die PUUR. doet. Als zorgprofessional zul je er altijd nog je professionele blik op moeten werpen: klopt het voorstel van PUUR. en wil je het overnemen?


Uitgelicht: ChatGPT

ChatGPT kun je zien als een virtuele tekstassistent. Waar het in de toekomst naar toe gaat is dat het digitale dossier een steeds minder gestructureerde vorm krijgt.


Het dossier wordt een virtuele assistent waar je vragen aan stelt en tegen praat. Dankzij de slimme technologie zal het dossier je van de juiste informatie voorzien en jouw input op professionele wijze vastleggen.


Ga op onderzoek uit

Dat AI een steeds grotere rol gaat spelen in je werk als zorgverlener, is een feit. Onze tip: probeer je er alvast in te verdiepen en nieuwe ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld spraakgestuurd rapporteren in PUUR., uit te proberen. Zo ontdek je nu alvast de voordelen ervan en voorkom je dat je op een later moment 'ineens' voor grotere veranderingen komt te staan.


Zin om nu al meer ervan te horen en zien? Bekijk dan de webinar van onze collega's Coen en Wouter. Zij laten zien hoe het spraakgestuurde ECD van de toekomst eruit kan komen te zien.

Mooi spul!

Ontdek deze AI features in PUUR.