Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Niet typen maar praten

Spraakgestuurd rapporteren in de S-GGZ

Behandelaren kunnen rapportages voortaan inspreken in plaats van intypen in PUUR. voor de S-GGZ. Met behulp van de speech-to-text technologie van leverancier Attendi, hebben wij spraakgestuurd rapporteren naadloos geïntegreerd in ons dossier PUUR.

PUUR voor de GGZ

Efficiëntie en kwaliteit

Behandelaren kunnen nu intuïtief rapportages opstellen door deze simpelweg in te spreken. Deze aanpak draagt bij aan efficiëntie doordat berichten snel kunnen worden ingesproken en eenvoudig achteraf kunnen worden gecorrigeerd.


"We verwachten dat deze methode de kwaliteit van rapportages kan verbeteren. Met spraakherkenning kunnen behandelaren meer gedetailleerde verslagen maken in dezelfde tijd, wat resulteert in meer volledige en nauwkeurige documentatie."

Spraaktechnologie speciaal voor de GGZ

Het speech-to-text model van Attendi voor de GGZ is specifiek ontworpen om relevante vakjargon te herkennen, interpunctie toe te voegen en aarzelingen in de spraak uit te filteren. Toekomstige ontwikkelingen, zoals Schrijfhulp, worden mogelijk ook beschikbaar gesteld voor de GGZ.

Tijdsbesparing

Eerdere studies van VGZ hebben aangetoond dat een zorgprofessional in de ouderenzorg gemiddeld 4 minuten per rapportage kan besparen. In de GGZ, waar rapportages vaak uitgebreider zijn, kan deze tijdsbesparing nog aanzienlijker zijn. We zullen de effecten zorgvuldig onderzoeken onder behandelaren.

Interessant!

Ontdek ook deze features in PUUR.

Artificial Intelligence in PUUR
BI
Meetinstrumenten
Schrijfhulp in PUUR 1
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

Artificial Intelligence in PUUR.

In ons Elektronisch Cliënt Dossier PUUR. zit al heel wat AI (Artificial Intelligence, of kunstmatige intelligentie op z'n Nederlands) verweven.


Stel je voor dat het dossier zelf aandachtsgebieden voorstelt op basis van wat er gerapporteerd wordt. Of dat het op basis van vrije rapportages zelf de juiste doelen eraan koppelt? Het ECD wordt op deze manier steeds meer een slimme sidekick voor jou als zorgverlener, altijd paraat om bij te springen. Niet leidend, geen gedoe, maar gewoon praktisch.

Oplossing bekijken

Business Intelligence (BI) in PUUR.

Als zorgorganisatie beschik je over veel gegevens. Gestructureerde data, zoals leeftijden en meetgegevens die zijn vastgelegd in het ecd. Maar ook ongestructureerde informatie, zoals aantekeningen en rapportages van verpleegkundigen en verwanten.

Oplossing bekijken

Digital scribe in PUUR.

Hoe vaak heb jij op een werkdag al eens verzucht om een paar extra vingers om de boel bij te typen?


Je bent niet de enige. Zorgverleners zijn soms tot maar liefst 40% van hun tijd kwijt aan administratie en dat in een sector waar al een schaarste aan personeel is. Die combinatie drijft zorgverleners tot wanhoop en soms zelfs de zorg uit.


Met ons ECD PUUR. willen we de administratieve rompslomp echt tot een minimum beperken. En dat doen we met behulp van spraakgestuurd rapporteren én digital scribe.

Oplossing bekijken

Schrijfhulp in PUUR.: dé AI-assistent bij rapporteren

Heel veel zorgverleners maken inmiddels gebruik van spraakgestuurd rapporteren in PUUR. Rapportages intypen is hiermee verleden tijd geworden. Ter plekke bij de cliënt kan de zorgprofessional de rapportage inspreken. Dit levert niet alleen veel tijd op, het zorgt ook voor betere rapportages en een hogere cliëntbetrokkenheid. Nu gaan we nog een stapje verder.

Oplossing bekijken