Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Dé frisse start van je werkdag!

Plein

Wij creëren dé kant-en-klare digitale werkplek voor de zorg. Een werkplek die perfect is afgestemd op het dagelijkse werk van diegene die er daadwerkelijk mee werkt: of je nu met je tablet de wijk in gaat, met je laptop op de woongroep werkt, of achter de PC op de administratie zit.


Eentje die dus past bij de verschillende professionals werkzaam binnen jouw zorgorganisatie. En eentje die meteen werkt. Dat is Plein.

Plein brengt nieuws uit je organisatie

Plein is dé frisse start van je werkdag. Je opent je tablet of laptop en daar lees je meteen het laatste nieuws vanuit jouw organisatie. Nieuwe collega's, nieuwe trainingen op het programma, nieuwe zorgprotocollen? Met Plein ben je meteen helemaal up-to-date!

Plein maakt communiceren weer eenvoudig én veilig

Op Plein communiceer je veilig en eenvoudig met al je collega's. Dat kan één op één, maar natuurlijk ook binnen een groep, bijvoorbeeld jouw team. Deel je kennis, stel je vragen en praat met elkaar over dat wat jullie verbindt: jullie vak!

Echt maar één keer inloggen met Plein

Herken jij dat nou ook: wil je lekker aan het werk, moet je eerst 4x inloggen voordat je alle programma's die je nodig hebt, hebt opgestart! En, dan hebben we het nog niet eens over het 'ik ben mijn wachtwoord vergeten' euvel. Plein maakt hier voorgoed een einde aan. Je gaat hier veilig van het ECD, naar je verlofaanvraag, naar medicatie-app zonder opnieuw in te loggen. Hoe fijn!

Wortels in de zorg

Onze wortels liggen sterk verankerd in de zorg. Wij helpen zorgorganisaties bij het zo eenvoudig, slim en zo duurzaam mogelijk inrichten van de ICT.


Samen met onze kennis van cloud-oplossingen, digitale werkplekken, devices én infrastructuur, maakt dat wij merken dat wij zorgorganisaties een totaaloplossing weten te bieden die klopt.


Dus met Plein heb je niet alleen dé digitale werkplek voor je hele organisatie in je zak. Ook de infrastructuur ‘erachter’, die deze online werkplekken mogelijk maakt, verzorgen wij voor je. Én, om het verhaal helemaal compleet te maken, regelen we ook de best passende devices erbij. Ingericht en wel!