Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
16 juni 2022

Fidesta Zorg kiest voor ons ECD PUUR.

Nieuws

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons dossier voor de woonzorg. Dit keer zijn het de zorgprofessionals en de ondersteunende teams van Fidesta Zorg die met ons ECD PUUR. gaan werken.

Fidesta Zorg Franchise samen fotos bekijken

Fidesta Zorg Franchise is een innovatieve franchiseformule met kleinschalige woonzorgvoorzieningen - de zogenoemde Fidesta huizen-, gerund door zelfstandige ondernemers. Een vertrouwd thuis; dat is wonen in een Fidesta huis. Bewoners wonen er zelfstandig in hun eigen appartement in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, met vrijheid en eigen regie. Ze krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben en er is 24 uurs toezicht, wat betekent dat er altijd iemand nabij is. Een Fidesta huis is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.

Fidesta Noflik Wenje lekker tuinieren

Fidesta is volop in ontwikkeling en werkt er naartoe om in het hele land Fidesta huizen te realiseren.

De 7 mooie Fidesta huizen in Friesland gaan vanaf 01 oktober 2022 werken met ons elektronisch cliëntendossier, PUUR. En daar komt dit jaar nog een 8ste locatie bij in Ridderkerk.


Na de zomervakantie reist onze collega Martijn Eitink af naar Friesland om alle professionals te trainen in het gebruiken van PUUR. De verwachting is dat Fidesta op 1 oktober 2022 live gaat met onze software voor de woonzorg en de administratie.


Welkom bij de club Fidesta!

Lees ervaringsverhalen

Ook deze organisaties werken met ons ECD PUUR.

Elver
Zorg Hulp Westfriesland tevreden over PUUR
BBZ verzorging
play-buttonCreated with Sketch.
ECD voor de zorg
Susanne van Erp ZuidZorg
Amstelring Mevrouw Souza
De Wever Thuis
Michael en Hannelore Hamers Zorg Groep Beek
Curis Cura
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

Elver: PUUR. helpt ons weer naar de essentie van ons werk

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. hadden gekozen als nieuwe zorgdossier voor Elver. We waren enorm verrast, want we hadden op dat moment helemaal geen zorgdossier voor de gehandicaptenzorg en het stond ook niet op onze ontwikkelagenda.

Maar, Elver liet niet los en ze wisten met hun enthousiasme en hun visie ons te overtuigen om PUUR. voor de gehandicaptenzorg te gaan ontwikkelen.

Lees het hele verhaal

‘Alleen rendabel zorg verlenen met geïntegreerd ECD’

ZorgHulp Westfriesland verleent met tachtig medewerkers thuiszorg aan zo’n 300 cliënten in de regio West-Friesland. Na een korte implementatietijd werkt ZorgHulp sinds oktober 2019 met PUUR. De productiviteit is verbeterd, alle informatie zit op één plek en de tevredenheid van medewerkers is flink gestegen.

Lees het hele verhaal

"In PUUR. is heel mooi in beeld gebracht wat we precies doen."

De wijkzorgteams van BrabantZorg werken al enige tijd met PUUR. De ingebruikname van het ecd midden in de corona pandemie gaf de nodige dynamiek. Ruim een half jaar later zijn de wijkzorgteams erg te spreken over de overstap. Wijkverpleegkundigen Inge Roks en Begzada Sabotic delen hun ervaringen in dit interview.


In 2019 is BrabantZorg gestart met project Speeltuin waarin is gekeken of zorgmedewerkers de juiste ondersteuning krijgen om hun werk met plezier te kunnen doen. Want zo ontstaat meer tijd en energie om cliënten een zo fijn mogelijke dag te bezorgen, zo is de gedachte van BrabantZorg.

Lees het hele verhaal

Hoe denken de professionals in de zorg over ons slimme ECD PUUR.?

Normaal gesproken gaan wij regelmatig bij onze eindgebruikers over de vloer om te horen hoe zij over onze oplossingen denken. Maar met alle corona maatregelen het afgelopen jaar is dat er niet van komen. Dus daar hebben we samen met onze klanten iets anders op bedacht.

Lees het hele verhaal

ZuidZorg: Van log en grijs naar slank en energiek

ZuidZorg heeft een omvangrijke organisatieverandering doorgemaakt omdat ze in zwaar weer was beland. “Medewerkers hadden allerlei namen bedacht voor het toenmalige ECD”, vertelt Susanne van Erp van ZuidZorg. En die waren niet positief. Ook financieel was er een noodzaak tot veranderingen van de processen.

Lees het hele verhaal

Amstelring Wijkzorg: korte lijnen met Ecare, dat werkt voor ons.

Amstelring Wijkzorg, de wijkzorg poot van zorgorganisatie Amstelring uit Amsterdam en omstreken, is één van de organisaties die al vanaf het eerste uur samenwerken met Ecare en gebruik maken van onze software. Inmiddels al zo’n 9 jaar. Een mooi moment om samen terug te blikken. We gaan in gesprek met Annelies van der Veldt (wijkserviceteam), Susan van Os (eindverantwoordelijke wijkverpleging) , Dick de Groot (projectleider, HR financiën en Aenne Werner (projectleider, onderzoek).

In al die jaren bouw je toch een mooie band op samen."
Dick de Groot over de samenwerking met Ecare
Lees het hele verhaal

“Toegevoegde waarde PUUR. zit in actieve begeleiding bij zorgproces”

De Wever Thuis is sinds 1 februari 2021 live met PUUR. In totaal zijn 300 medewerkers overgegaan op PUUR. en 600 cliënten ingevoerd. Hoe is het gegaan? Wendy Faro en Lenneke van Berkel van de wijkverpleging en Monique van Gils en Jan van de Ven van het Mobiel Zorgteam (MZT) delen hun ervaringen.

Lees het hele verhaal

Zorg Groep Beek: ruim vijftien jaar passie voor de zorg en technologie

Michael Hamers en zijn vrouw Hannelore hebben Zorg Groep Beek in 2005 opgericht als tegenreactie op de groeiende bureaucratie in de zorg. Michael blikt terug op de afgelopen vijftien jaar maar kijkt vooral vooruit. “Menselijkheid en technologie helpen de zorg absoluut verder.”

Lees het hele verhaal

"Als ze weten hoe PUUR. werkt, staat er snel een goede zorgorganisatie”

Steeds meer zorgverleners verruilen hun werkgever voor een zelfstandig bestaan als zorgondernemer. Ze willen meer tijd om te zorgen, hun eigen tijd indelen en meer aandacht geven aan hun cliënten. Maar in al hun enthousiasme voor het vak vergeten ze dat ondernemerschap in de zorg ook een zakelijke kant heeft. Daar schieten Sandra Erens en Inge Hollands van Curis Cura hen te hulp.

Lees het hele verhaal