Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

PUUR. voor de wijkverpleegkundige

Graag laten we je zien hoe onze software PUUR. je ondersteunt in je dagelijkse werk in de wijk en het de samenwerking met externe zorgprofessionals, cliënt en familie bevordert.


We laten niet tot in de puntjes zien wat PUUR. allemaal kan, het is slechts een impressie van onze software.


Wil je liever zelf door ons dossier heen klikken? Download dan de interactieve demo voor de wijkzorg.

Beeld wijk
Bijlezen

Wat heb ik gemist en wat ga ik doen vandaag?

Lia is wijkverpleegkundige en staat op het punt haar werkdag te beginnen.


Thuis pakt ze haar tablet en leest zich bij in PUUR. Hoe gaat het met haar cliënten en haar team? In mum van tijd is ze op de hoogte van de bijzonderheden van de afgelopen dagen.


Ook bekijkt Lia haar route. Welke cliënten bezoek ik vandaag? Hoe laat word ik waar verwacht? Welke collega’s werken er vandaag ook? In PUUR. zie je in één oogopslag hoe je dag er naar verwachting uit gaat zien.


Lia stopt haar tablet in haar tas en springt op de fiets.

Uitgelicht: PUUR. voor wijkzorg is gebaseerd op het Omaha System

PUUR. volgt en ondersteunt het zorginhoudelijk proces op basis van de Omaha System classificatie. Dit wordt door 80% van de wijkzorginstellingen gebruikt.


Informatie heb je zo op het scherm waardoor je de juiste zorg biedt en de juiste beslissing neemt.

Op route

Zo, op naar de eerste cliënt van vandaag, mevrouw Adema. Lia kent mevrouw Adema al een hele tijd. Mevrouw krijgt dagelijks hulp van haar of één van haar collega's bij het wassen en aankleden.

Omdat mevrouw vatbaar is voor een hoge bloeddruk, controleren ze dit ook dagelijks.

Op de fiets

Uitgelicht! Werken met instrumenten in PUUR.

Wist je dat PUUR. beschikt over een ruim assortiment aan meetinstrumenten? De instrumenten zijn eenvoudig in gebruik en ondersteunen je in het verlenen van zorg aan je cliënten. Met behulp van Artificial Intelligence, kan PUUR. meetwaarden zelfs filteren uit rapportages en deze noteren bij het juiste meetinstrument. Dat scheelt weer een hoop geklik!


Is jouw meetinstrument niet aanwezig, geef het aan ons door. Bij voldoende animo, voegen we het toe.

Bij mevrouw Adema

Bij mevrouw Adema

Lia belt aan bij mevrouw Adema. Ze maakt een praatje met mevrouw: heeft ze lekker geslapen? Hoe voelt ze zich? Heeft ze al ontbeten?


De tablet haalt Lia uit haar tas en ze opent in PUUR. het dossier van mevrouw. Ze bekijkt wat haar collega gisteren heeft genoteerd: mevrouw was wat duizelig. Haar bloeddruk was aan de hoge kant.

Uitgelicht! Protocol raadplegen?

Even niet meer zeker hoe je een bepaalde handeling ook alweer moet verrichten? Raadpleeg het protocol. Door een koppeling met het systeem van Vilans, kun je vanuit PUUR. heel snel en eenvoudig het juiste protocol vinden en bekijken.

Tijd voor zorg

Mevrouw Adema krijgt hulp van Lia bij het wassen en aankleden.

Ook controleert Lia de bloeddruk van mevrouw. Deze is in orde.

Ze smeert nog even een extra boterham voor mevrouw Adema en zet een kop thee voor haar klaar.

Dossier 1

Uitgelicht! Toedieningsregistratie doen?

Vanuit PUUR. kun je rechtstreeks doorklikken naar de toedieningsregistratie van mevrouw Adema. Opnieuw inloggen is niet nodig!

PUUR. koppelt met medicatiesystemen van Medimo en Boomerweb voor de elektronische toedieningsregistratie.

Dossier 2

Rapporteren

Terwijl mevrouw haar thee drinkt, noteert Lia in PUUR. haar bevindingen en ze vinkt meteen even af wat ze zoal gedaan heeft. Haar collega's zijn direct op de hoogte.


Handig weetje! Rapportages kun je ook inspreken in plaats van te typen. Net zo handig en de cliënt weet dan ook precies wat je noteert.


Ze pakt haar route er nog even bij om te kijken waar haar volgende bezoek is. Ze neemt afscheid van mevrouw Adema en stapt weer op haar fiets.

Uitgelicht! Is de situatie van de cliënt gewijzigd?

Dan pas je het zorgplan aan in PUUR.


PUUR. stelt proactief nieuwe acties voor om je op weg te helpen. Het is puur ter ondersteuning en zeker niet leidend.


Handig! Wist je dat er 23 voorbeeldzorgplannen in PUUR. beschikbaar zijn? Door een voorbeeld zorgplan te gebruiken krijg je hulp bij het maken van de juiste keuzes. En je voorkomt dat je belangrijke zaken vergeet in het bieden van de zorg. Voeg de onderdelen die je wilt gebruiken makkelijk toe in het zorgplan van je cliënt. Dat scheelt je een hoop gedoe. In het webinar voorbeeld zorgplannen lichten we het verder toe.

Evalueren

PUUR. helpt bij een goede evaluatie doordat PREM, de Patient Reported Experience Measure is geïntegreerd. Daarmee ontdek je hoe cliënten de geleverde zorg en begeleiding ervaren. Het is een heel handig hulpmiddel bij het leren en verbeteren op teamniveau. Goed om te weten is dat de aanlevering naar Zorgkaart Nederland automatisch gaat.


PUUR. ondersteunt ook bij het tijdig signaleren van evaluaties op de aandachtsgebieden. In een overzicht zie je de aandachtsgebieden met de evaluatiemomenten. Vanuit dit scherm stel je eenvoudig de evaluatierapportage op.

Evalueren 1

Uitgelicht! PUUR. ondersteunt het Kwaliteitskader Wijkverpleging

De wijkverpleging heeft goede voelsprieten nodig die tijdig signalen opvangen voor een hoge kwaliteit van leven en zelfredzaamheid van cliënten. Daarom is het belangrijk dat zorgverleners beschikken over goede informatie en van elkaar kunnen leren.Kennisdeling moet organisatieoverstijgend mogelijk zijn.


Het classificatiesysteem Omaha System dat de basis vormt van PUUR. maakt gegevensuitwisseling met je collega’s, cliënten en familie transparant en simpel. Samen met de eenvoudige registratie van taken en het opvragen van informatie draagt het daarmee absoluut bij aan de doelstelling van het Kwaliteitskader Wijkverpleging.

3 Tijdlijn

Communiceren met het zorgnetwerk

PUUR. helpt je bij het communiceren met het zorgnetwerk van de cliënt en het uitwisselen van informatie.


Dit doen we onder andere door PUUR. naadloos te laten samenwerkenr met externe systemen:

  • PUUR. ondersteunt multi-disciplinair werken door gegevensuitwisseling met o.a. de huisarts op veilige en efficiënte wijze mogelijk te maken;
  • Zorg Informatie Bouwstenen in PUUR. (ZIB’s) maken gegevensuitwisseling met het ziekenhuis op veilige wijze mogelijk;
  • PUUR. aan een PGO koppelen gaat via Medmij;
  • PUUR. heeft een integratie met medicatiesystemen als Medimo en Boomerweb voor de elektronische toedieningsregistratie;
  • Via PUUR. meld je zorgtechnologie zoals zorgrobot Tessa en medicijndispenser Medido eenvoudig aan en af.

Veilig werken

PUUR. voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Bovendien voldoet PUUR. aan de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan software voor zorgorganisaties.


Het dossier is via een 2 factor authenticatie veilig toegankelijk.


Wil je op je werkdag slechts één keer inloggen dankzij Single Sign On (SSO). Dat kan uiteraard en we ondersteunen graag bij de realisatie hiervan.


Wil je meer weten over hoe wij omgaan met privacygevoelige informatie? Onze Information Security Advisor Boudewijn van Veen beantwoordt graag al je vragen.

Boudewijn
Neem contact op

Benieuwd hoe PUUR. voor jou kan werken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons.

Nieuwsgierig naar PUUR.? Laat het ons weten!
arrow-whitepaper
PUUR demo